Изберете език      Choose language      Sprache wählen      Выберите язык
 

КИНТРЕЙД ЕООД


Custom Search Control
Мрежата
 
 
 
Име на фирма, търговска марка и/или обект
Информация за фирма КИНТРЕЙД ЕООД
Кратко описание на дейността
Кинтрейд е производител на разпенен полиетилен и аеропласт. Дейността включва производство на защитни опаковки от полиетилен, пликове от аеропласт и пенополиетилен, фолиа, постелки за фитнес и йога, тепихи и др. приложения.
Представяне на фирмата
Кинтрейд ООД е производител на разпенен полиетилен, антистатичен аеропласт, продава на българския пазар фолио от пенополиетилен и аеропласт, внос и търговия с полимери - HDPE, LDPE, PP, PVC.

През 2004 е построен новият завод за производство на разпенен полиетилен - 1ви в България. Към края на 2006 г. Kintrade инсталира високотехнологична и производителна италианска линия за производство на аеропласт - Bubble Film.

Фирмата е лидер при опаковките от полиетилен с много разнообразно приложение

Фолио от разпенен полиетилен или т.н. фолио на балончета или въздушни мехурчета – перфектната защитна опаковка на изделия от всички сектори на световната индустрия, като се започне от електрониката, през стъклените изделия, осветителните тела, мебелите, машиностроенето, селското стопанство и много други. Употреба в строителството за топло- и шумоизолация, подложка под ламиниран паркет, стоки за спорт и отдих - лежанки, чанти, наколенки, спасителни жилетки, тепих, постелки за фитнес и йога и други.
Координати на обект / офис

населено място: Пловдив
област: Пловдив
ул./бул.: Цариградско шосе
(местност Скобелица - посока Кемера) Виж карта

телефон: 032 68 14 13
факс: 032 64 14 39
мобилен телефон: 0888 52 35 77

e-mail:

URL: www.kintrade.info

инфо от 15.12.2011г.
 
 
  Наши партньори  
 
Търси по дума / фраза
Избери област / град      
   
Търси по име / адрес
       
Разширено търсене
Глобално търсене
 
   
 
в BG
в мрежата
 

English | Руский | Deutsch | Български

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com
X
Запитване към КИНТРЕЙД ЕООД
Информация за обратна връзка
  
Запитване

Моля въведете 4-цифрения код:
Затвори
Неточност към информацията за фирма КИНТРЕЙД ЕООД
Информация за обратна връзка
  
Докладвай за неточност

Моля въведете 4-цифрения код: